Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el. Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave. Circulatia este blocata de ore intregi si zeci de soferi asteapta sa se reia, relateaza Romania TV.
Accidentul s-a petrecut la kilometrul 60. In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele. Cisterna cu motorina venea din aceeasi directie, insa cu o viteza foarte mare.
"Doua autoturisme s-au ciocnit fata-spate. In acest moment desfasuram cercetari cu privire la modul in care s-a intamplat incidentul. Nu ne putem pronunta cu certitudine cu privire la modul in care s-a intamplat aceasta", a declarata Carol Varna, Sef Politie Autostrazi.
Pompierii sositi la fata locului au stropit cu apa cisterna, pentru a evita riscul unei explozii. Circulatia pe autostrada a fost blocata, iar traficul deviat, de la kilometrul 49, pe DN 61. Autoritatile iau masuri pentru a ridica cisterna de la locul accidentului.