Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, la ora 15.55, o persoana a anuntat prin 112 ca un tir a cazut de pe podul de peste raul Amaradia, iar ambii soferi au ramas incarcerati in cabina. Politistii care s-au dus la locul indicat au stabilit ca soferul unui tir inmatriculat in Ungaria care circula pe DN 6, dinspre Craiova catre Filiasi, a trecut prin parapetii de protectie ai podului si s-a prabusit in albia raului Amaradia, de la o inaltime de aproximativ zece metri. La locul accidentului au fost trimise o ambulanta SMURD, descarcerarea si o autospeciala a pompierilor doljeni, care s-au asigurat ca nu exista pericolul ca tirul avariat sa ia foc.
Medicii au acordat primele ingrijiri medicale barbatului care se afla la volan si insotitorului acestuia, ambii fiind raniti in urma accidentului. Politistii au precizat ca unul dintre soferi acuza dureri toracice, fiind posibil sa aiba fracturi costale, iar celalalt a scapat cu cateva zgarieturi. Dupa ce au primit primele ingrijiri medicale, cei doi barbati au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova. Dupa primele cercetari facute la locul accidentului, politistii de la Rutiera au stabilit ca, probabil, accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferul a adormit la volan.