Patru tineri au scapat cu viata ca prin minune in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau a "zburat" pur si simplu de pe carosabil, a rupt un sens giratoriu si s-a dat de mai multe ori peste cap. Nici unul dintre ei nu a suferit nici macar o zgarietura.
Dupa ce s-au relaxat la caditele cu apa termala din Baile Herculane, cei patru tineri au plecat spre casa, dar drumul lor s-a oprit intr-un giratoriu, la iesire de pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin. Soferul autoturismului VW Passat cu care circulau a recunoscut ca a avut viteza mare, dar sustine ca nu a vazut giratoriul. In plus, s-a bazat pe faptul ca Dumnezeu il iubeste si crede ca din acest motiv toti cei din masina au scapat teferi.
"Conduceam cu viteza, cred ca am avut 90 km la ora. Nu am fost atent, am derapat ca era ud pe jos si, cand am intrat in sens, am pierdut controlul volanului, am sarit peste semnele sensului giratoriu, m-am dat peste cap si asta a fost. Dumnezeu ne iubeste si a avut grija de noi, ca puteam sa fim morti acum", a spus tanarul sofer.
La prima ora a diminetii, angajati de la spatii verzi si specialisti de la Drumuri reparau sensul.
"Noi reparam ce distrug soferii de mana a doua, care baga piciorul in pedala de acceleratie si nu se uita pe unde circula! Au distrus toate semnele din giratoriu", a spus un angajat de la Drumuri.
Cei patru tineri au plecat acasa dupa ce au incercat sa adune ce mai ramasese din autoturism in urma accidentului. Soferul va trebui sa raspunda pentru ca a condus cu viteza, dar totodata sa plateasca si reparatiile sensului giratoriu, care fusese inaugurat de doar doua luni.