Deputatul PSD Claudiu Manda si-a facut BMW-ul praf ieri, in jurul pranzului, pe strada Caracal din Craiova, dupa ce a incercat sa evite un maidanez si s-a infipt cu masina in lama unui buldoexcavator.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, deputatul craiovean Claudiu Manda, de 36 de ani, in timp conducea BMW-ul personal pe strada Caracal din Craiova, dinspre Complexul Comercial Banie catre centru, a lovit in plin un buldoexcavator care executa lucrari la carosabil. Soferul a declarat in fata politistilor de la Rutiera ca, incercand sa evite un caine, a tras stanga de volan. A reusit sa nu loveasca maidanezul, insa a intrat direct in lama buldoexcavatorului amplasat in mijlocul strazii. Politistii doljeni au precizat ca, in urma accidentului, nici o persoana nu a fost ranita, insa BMW-ul deputatului a fost avariat in proportie de 30%. Oamenii legii au mai stabilit ca zona in care se lucra la carosabil era semnalizata corespunzator.
Claudiu Manda a declarat pentru Romania TV ca, din pacate, cainii comunitari sunt o problema in Craiova, pentru ca provoaca si accidente rutiere pe langa faptul ca musca si cetatenii. Deputatul Manda a mai precizat ca trebuie sa achite din buzunarul sau costurile reparatiei masinii, pentru ca are numai RCA, nu si asigurare Casco.