B365.realitatea.net : Hoti din locuinte, prinsi cu focuri de arma
Suspectii furasera dintr-un local din Capitala.

Politistii au fost nevoita sa traga de cinci ori cu pistolul, pentru a-i opri pe hotii din locuinte.
Politia Municipiului Bucuresti a transmis cum s-a desfasurat operatiunea de prindere a hotilor:
La data de 25.04.2012, in jurul orei 00:05, membrii gruparii, I.S. de 44 de ani, D.L. de 16 ani, D.F. de 23 de ani si S.A. de 27 de ani s-au deplasat cu un autoturism inscriptionat taxi, marca Dacia Logan, pe Splaiul Unirii, sectorul 3, unde au coborat si au supravegheat zona unui restaurant, asteptand ca ultimii angajati sa paraseasca localul. La ora 00:25, imediat dupa ce ultima angajata a parasit localul si a asigurat usa de la intrare, D.F. a fortat un geam termopan aflat in partea laterala a restaurantului. In acest timp D.L. si S.A. s-au asezat pe o banca in imediata apropiere a localului, urmarind cu atentie daca sunt observati de cineva, iar I.S. a ramas la autoturism. Dupa 10 minute, D.F., D.L. si S.A. au intrat in restaurant, iar timp de aproximativ 45 de minute au cotrobait si au demontat aparatura electronica aflata pe peretii localului.
In jurul orei 01:15, I.S. a parcat autoturismul aproape de geamul termopan fortat, iar cei trei indivizi ce se aflau in interior au inceput sa care mai multe bagaje voluminoase si aparatura electronica.
La ora 01:25, D.L. s-a urcat langa sofer, dupa care autoturismul s-a pus in miscare, in timp ce D.F. si S.A. s-au deplasat pe jos, in aceeasi directie.
In acel moment, autoturismul a fost blocat de politisti iar cei doi ocupanti imobilizati. Ceilalti doi membrii ai gruparii, ce se aflau pe jos, au incercat sa fuga si au fost prinsi la aproximativ 200 m de locul comiterii faptei, pentru oprirea lor fiind efectuate somatiile legale si executate cinci focuri de avertisment in plan vertical.
Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului au fost gasite mai multe bunuri electronice, o cutie metalica tip seif si bauturi alcoolice.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 21, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.