La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. Oltenitei, sectorul 4, pe B. Monica de 27 de ani, din judetul Bacau, care conducea un autoturism marca Volvo avand o concentratie alcoolica de 0,70 mg/l alcool in aerul expirat.
Conducatoarea auto a fost condusă la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 21:40, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. Jean Steriadi, sectorul 3, pe F. Bogdan de 21 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Toyota avand o concentratie alcoolica de 0,91 mg/l alcool in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.




ยท

La data de 21 noiembrie 2011, in jurul orei 03:00, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere au depistat-o pe str. Ceaicovski, sectorul 1, pe B. Alina de 31 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca BMW avand o concentratie alcoolică de 0,46 mg/l alcool in aerul expirat.

Conducătorea auto a fost condusă la Institutul National de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.