O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, barbatul din comuna argeseana Caldararu este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte si risca, daca va fi gasit vinovat, o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare, potrivit Mediafax.
"Barbatul a fost adus la audieri, cazul fiind preluat de catre procurorul criminalist care urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul. Ancheta este in curs de desfasurare", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar-sef Danut Dinu.
Potrivit rudelor, barbatul ar fi facut o criza de gelozie dupa ce ar fi primit mai multe mesaje pe telefonul mobil in care era anuntat ca sotia il insala.
Echipajul medical al Serviciului de Ambulanta Arges ajuns la fata locului a constatat ca femeia avea multiple urme de violenta pe corp.
Barbatul este audiat de procurori, iar acestia vor decide daca vor emite ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele agresorului.