La data de 05.10.2011, in jurul orei 12.30., Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca, in str. Floare de Varf din sectorul 5, se afla decedat un nou nascut.
La fata locului s-a deplasat o echipa complexa formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti, politisti ai Serviciului Omoruri si Criminalistic al Politiei Capitalei si medic legist din cadrul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici".
Cadavrul a fost gasit la adresa mai sus mentionata intr-o incapere, asezat in sertarul unui corp de mobila.
Examinarea externa a cadavrului a stabilit existenta unei plagi produse cu obiect taietor intepator.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
Au fost efectuate audieri rezultand ca in noaptea de 04/05.10.2011, in jurul orei 03.00, V. Carmen, din Bucuresti, fiind insarcinata i s-a facut rau, iar la scurt timp a nascut, fiind ulterior transportata cu ambulanta la spital, unde a fost internata.
Tot din cercetari a rezultat ca membrii familiei nu cunosteau ca V. Carmen este insarcinata si nu cunosc amanunte despre nasterea nou nascutului.
La data de 06.10.2011 la Institutul National de Medicina Legala a fost efectuata necropsia cadavrului nou nascut sex-barbatesc, ocazie cu care medicii legisti au emis urmatoarele concluzii provizorii:
"Moartea a fost violenta. Ea s-a datorat hemoragiei interne si externe consecutiva unor plagi taiate cervical anterior".
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.