La data de 14.09.2011, orele 18.35, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112- sector 4, cu privire la faptul ca la intersectia strazilor Bd. Regina Maria si str. Poiana Florilor are loc o altercatie.
La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str. Poiana Florilor se afla un tanar, identificat in persoana lui G. Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului. Totodata, pe str. George Georgescu din sectorul 4, a fost prins si imobilizat G. Andrei de 19 ani, din Bucuresti, indicat de victima ca fiind persoana care l-a injunghiat.
Victima a fost transportata de un echipaj SMURD la spital, iar agresorul a fost condus la sediul Sectiei 14 Politie.
Cazul a fost preluat de Politia Capitalei - Serviciul Omoruri, care in urma cercetarilor wi investigatiilor efectuate, au stabilit faptul că, pe fondul geloziei, G. Andrei i-a aplicat lui G. Anton mai multe lovituri de cutit, producandu-i mai multe plagi injunghiate in regiunile toracala si abdominala.
Din declaratii a rezultat ca cei doi se cunosteau de multa vreme, fiind fosti colegi de liceu.
In timp, atat victima, cat si agresorul, au avut o relatie de prietenie cu o fata, colega de clasa, acest fapt fiind si cel care a declansat conflictul. G. Andrei a considerat ca a fost parasit de prietena sa, deoarece aceasta ar fi avut o relatie cu G. Anton.




Parchetul Tribunalului Bucuresti a emis Ordonantă de Retinere pe numele lui G. Andrei pentru săvarsirea infractiunii de tentativă de omor calificat.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe langă Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, pentru lămurirea tuturor imprejurărilor in care a fost săvarsită infractiunea.