AmosNews informeaaza: Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA
CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA. Evenimentul este organizat cu sprijinul Guvernului Romaniei (conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT si CCIRO Italia) Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania. La eveniment vor participa membri AICE - Associazione Italiana Commercio Estero, oameni de afaceri si operatori economici italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investitii sau parteneriate, business si afaceri in Romania, precum si oameni de afaceri romani care au dezvoltat afaceri in regiunea Lombardia.
In prima parte a evenimentului organizatorii si reprezentantii Guvernului Romaniei vor prezenta politicile pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine si internationalizarea mediului de afaceri autohton, cu precadere pe relatia schimburilor economice Romania - Italia. Programul Guvernului Romaniei pentru dezvoltarea economica si sprijinirea mediului de afaceri reprezinta obiectivul principal din cadrul lucrarilor forumului REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA, participantii avand ocazia de a beneficia de toate informatiile, facilitatile si noutatile legislative, unicat in Europa. AICE - Associazione Italiana Commercio Estero - va prezenta participantilor propriile servicii si suportul in demersul de internationalizare a know-howtului italian, cu precadere sprijin pentru investitiile cu destinatia Romania. In a doua parte a evenimentului, reprezentantii mediului de afaceri roman si italian vor prezenta proiecte in vederea identificarii unor parteneriate si solutii de finantare ale acestora. Ultima parte a lucrarilor este rezervata intalnirilor B2B intre oamenii de afaceri prezenti.