stiripesurse.ro informeaza: Crin Antonescu reactioneaza la dezvaluirile lui Ponta: O inregistrare ar fi ideala (Autor: Lucian Negrea)
Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare. Antonescu a spus ca nu poate confirma nici varianta lui Dragnea, nici a lui Ponta, pentru ca el a fost impotriva pactului de coabitare si nu a stat sa studieze cine si cum a pregatit draful pactului de coabitare.
- Despre toata aceasta poveste eu pot sa va spun faptul ca Crin Antonescu nu a negociat niciun pact de coabitare, asa cum isi aminteste toata lumea, am fost impotriva, inclusiv in discutia cu Traian Basescu de la Cotroceni. Acest pact nu a fost negociat de catre mine, eu am fost impotriva. Pactul de coabitare a fost semnat de catre domnul Victor Ponta, a declarat Crin Antonescu, pentru STIRIPESURSE.RO.
Crin Antonescu sustine ca nu poate sa stie care au fost exact negocierile subterane, pentru ca nu a facut parte dintre liderii politici care ieseau la partide de tenis si chiar a evitat aceste momente.
- Din tot felul de lucruri care apar, ati vazut ca ei se mai intalneau, mai jucau diverse jocuri, mai jucau tenis. Remarcati ca eu lipsesc din peisajul acesta. Nu, nu este vorba despre faptul ca nu-mi place tenisul, dar am alte preocupari si n-as vrea sa jignesc pe nimeni. Pozitia mea a fost foarte clara: niciun fel de pact. Dar, una peste alta cum s-a nascut acest document, zici ca este Tratatul de la Maastricht, ca pana la urma este un document banal care reia niste chestii din Constitutie, nu pot sa stiu exact, a completat Crin Antonescu.
Liviu Dragnea si Victor Ponta se contrazic public aruncand vina unul pe altul si aratand ca celalalt a semnat pactul de coabitare cu Traian Basescu. Crin Antonescu a spus ca nu poate sa confirme varianta nici uneia dintre tabere.
- Nu pot sa confirm, nici sa infirm ceea ce spune domnul Dragnea sau domnul Ponta, a mai spus fostul lider USL.
Crin Antonescu a spus ca ii va da acordul lui Liviu Dragnea sa dezvaluie continutul discutiilor de la Cotroceni, asta dupa ce liderul PSD a spus public ca-l va suna sa-i ceara acordul.
- Si o inregistrare din partea domnului Traian Basescu ar fi ideala. Restabilirea adevarului istoric este una dintre micile mele pasiuni. M-a sunat domnul Dragnea in aceasta seara, dar din pacate nu am fost langa telefon. Nu am nimic impotriva ca domnul Dragnea sa explice intalnirea de la Cotroceni, a conchis Crin Antonescu.