GANDUL: Ponta, despre cum va ajunge Basescu sa aiba biroul in curtea PSD (Autoare Cristina Andrei)
Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook situatia generata de fuziunea dintre PMP si UNPR, aratand ca aceasta creeaza niste situatii extrem de amuzante, intrucat Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD.
- Dansul birourilor politice in Bucuresti. Dupa ultimele mutari de pe scena politica au aparut niste situatii extrem de amuzante: prin fuziunea cu UNPR Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD, a fost una dintre remarcile facute de Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.
Fostul premier a comentat si celelalte mutari de birouri de pe scena politica, astfel ca acesta a aratat :
- Marea sefa a Marelui PNL, fiica spirituala a Bratienilor - tovarasa Alina Gorghiu Dej sta in sediul PD din Modrogan - in fostul birou al lui Traian Basescu, la ALDE (sediul USL) in fostul birou al lui Crin Antonescu sta acum Calin Popescu, iar premierul Ciolos sta in fostul birou al lui Emil Boc.
- Petre Toba sta la Ministerul de Interne in biroul lui Gabriel Oprea (fost al Elenei Ceausescu), domnul Klaus Iohannis sta in biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu (nu in cel in care a stat Basescu), iar la Camera Deputatilor fostul birou al lui Valeriu Zgonea a ramas vacant - va fi transformat de conducerea PSD in monument al cailor intortocheate si de neinteles ale politicii romanesti, a conchis Victor Ponta.
Sursa: gandul.info