romani-buni.info informeaza: "Romanii au decis! Ei trebuie sa se intalneasca cu presedintele Iohannis: Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a. ieri dimineata) am intrebat cine ar trebui sa-i reprezinte pe oamenii iesiti in strada la intalnirea cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a facut aceasta invitatie pentru a avea consultari inainte de nominalizarea noului premier.
Cele mai multe comentarii la articolul "Vrei ca Tudor Chirila si Adi Despot sa mearga la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis? Pe cine mai propui?" cele mai multe comentarii i-au nominalizat pe Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godins, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian.
Toate aceste nominalizari au fost trimise pe adresa de email a presedintelui, asa cum a cerut in comunicat. Propunerile au putut fi transmise la adresa de email [email protected] pana joi, 5 noiembrie a.c., ora 24.00, cu specificarea datelor de contact".
Eu, ca jurnalist si iubitoare de muzica, le dau like-uri lui: Tudor Chirila, pentru scrisoarea publicata recent, lui Adi Despot, pentru ca a fost un erou la Club Colectiv si lui Florin Chilian, pentru parerile sale pertinente legate de faptul ca la Club Colectiv a fost mai mult decat un incendiu. Dar, Klaus, pe mine cine ma propune?