Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica intitulata: Noul PNL vorbeste de redarea demnitatii?. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Am urmarit cu atentie, manat de curiozitate ce-i drept, asa-zisul program de guvernare al noului PNL. Si am ajuns la concluzia ca actul lor reprezinta un veritabil exercitiu de ipocrizie!
Cum poti tu, PDL vopsit, sa vii si sa le vorbesti milioanelor de romani, din toate categoriile sociale, despre redarea demnitatii fara sa-ti crape obrazul de rusine?! Ati uitat ca voi le-ati furat oamenilor demnitatea, ca v-ati jucat ping-pong cu sanatatea lor, cu educatia lor, cu ratiunea lor, cu viitorul acestei tari? Ati uitat perioada in care plecau zeci de medici din tara, cand romanii de rand luau calea strainatatii cu sutele pentru ca voi, aici, ce-ati facut? Austeritate! Recesiune! Ati taiat salarii, ati taiat pensii, indemnizatii de somaj, indemnizatii pentru mame, ati pus economia pe butuci, ati inchis spitale si scoli! Dar mai faceati doua lucruri: ati indatorat tara si v-ati umplut buzunarele! Acest al doilea aspect nu o spun eu, ne-o arata procurorii zilnic!
Iar acum veniti sa oferiti o guvernare alternativa?! Alternativa la ce? Daca masurile propuse de Guvernul Ponta sunt populiste si demagogice, ale voastre cum sunt?
Nu poti sustine ca reducerile de taxe si impozite propuse sunt nesustenabile, ca apoi sa vii sa propui reduceri mai mari (chiar si cu un procent) fara sa iti dai seama ca ai cazut in ridicol. Aplicat, programul noului PNL nu ar produce efecte mai grave? Sau daca reducerile sunt masuri de dreapta si propuse de dreapta sunt bune, nu?!
Nu uitati, stimati romani, ca de doi ani se tot corecteaza ce au stricat ei, noii membri PNL. Inca se platesc drepturi castigate de salariatii din sistemul bugetar in instantele de judecata, inca mai avem de platit datoria lasata mostenire de guvernele Boc, inca mai avem de recuperat acea demnitate pe care ne-au luat-o, incetul cu incetul, din 2010 incoace, membrii PDL travestiti acum in adeptii lucrului bine facut!
Sa nu cadem iarasi in capcana lor pentru ca ne-a fost suficient cat a rabdat acest popor!