Liderii PSD-UNPR-PC si PLR au semnat declaratia de constituire a noii Uniuni Social-Liberale
Liderii Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC si PLR au semnat vineri, la ora 18.00, declaratia politica de constituire a noii Uniuni Social-Liberale.
Liviu Dragnea a deschis seria declaratiilor: Suntem aici pentru a anunta ca proiectele USL continua. Toate obiectivele pe care le-am stabilit acum mult timp au fost continuate de guvernul Ponta: economia este in crestere, locurile de munca sunt in crestere, agricultura este un domeniu in care toti cei care lucreaza o duc bine, pentru sanatate, unde nu se mai inchid spitale, pentru educatie.
In noiembrie 2010 am fost 4 oameni care ne-am intalnit pentru a discuta necesitatea de a crea un program politic care sa puna capat acestui regim. Regret ca dl Crin Antonescu nu este cu noi. Impreuna, PSD, UNPR, PC si PNL am pus la punct un program economic si social care a facut ca Romania sa fie a treia tara din UE cu crestere economica. Proiectul USL va continua.
Evenimentul a avut loc de la ora 18.00. la Palatul Parlamentului, Sala I.C. Bratianu, nivel P, potrivit Departamentului de Comunicare al Partidului Liberal Reformator. La semnarea declaratiei de constituire a fost prezent si presedintele PSD, Victor Ponta., care a tinut un discurs.

Victor Ponta, discurs la Palatul Parlamentului

Premierul Victor Ponta a sustinut un discurs la Palatul Parlamentului, la evenimentul de refacere a Uniunii Social Liberale, fiind aplaudat entuziasmant de colegii sai din sala. Liviu Dragnea a remrcat ca ora la care Victor Pota si-a inceput discursul - 18,30 - a coincis cu ora la care in mod traditional presedintele Romaniei se adreseaza opiniei publice.
- Il invit la microfon pe presedintele Romaniei Victor Ponta, a spus Liviu Dragnea. Discursul presedintelui Victor Ponta a fost transmis de toate televiziunile de stiri.

Surse: evz.ro si HotNews.ro