Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata ,, PNL + PDL = LOVE?! = TRADAREA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare.
"Politica este arta posibilului" spune un celebru dicton, insa ceea ce se intampla astazi in Romania depaseste limita acceptabilului. Si ma refer la noua si reinnoita alianta PNL-PDL.
Sub titlul glorios de unificare a dreptei asistam, de fapt, la o tradare pe fata a romanilor care una au votat in 2012 si alta primesc acum, iar consecintele acestei aliante se resimt, in primul rand, pe plan local. Oamenii au votat sa le ia puterea celor din PDL si oamenilor lui Basescu din teritoriu dupa tot raul pe care l-au facut de-a lungul anilor si sa o dea USL. Acum, cei din PNL dau puterea inapoi pedelistilor, facand aliante si majoritati in teritoriu, impotriva vointei romanilor.
Sunt convins ca in fiecare judet PNL si PDL joaca acum un teatru al absurdului, dar la Mures situatia este printre cele mai tragi-comice. Asta daca ne gandim la istoria relatiei dintre cele doua partide si a liderilor lor care, de-a lungul timpului, n-au ratat nici o ocazie de a se contra, de a se taxa reciproc si de a-si adresa injurii reciproce si epitete colorate, iar acum isi cer prietenia unul altuia. Razboiul penelisto-pedelist nu a fost doar la nivel declarativ si nu trebuie sa cercetam istoria indepartata deoarece nu mai demult de acum doua luni cei doi prieteni de astazi au purtat o batalie crunta, cand primarul pedelist a schimbat viceprimarul penelist pentru a-si impune din propriul partid omul "cel bun la toate". Acum vor fuma pipa pacii si vor merge in campanie de mana... insa ma intreb cine o sa-i mai creada?
La fel cum ma intreb daca presedintele penelist al Consiliului Judetean Mures, cel mai votat roman datorita proiectului USL, cel care in 2012 tinea cu dintii de unitatea USL la toate nivelurile constient fiind ca era singura lui sansa sa castige, ar fi fost votat la fel de mult daca oamenii ar fi stiut ca astazi va da mana, cu atata usurinta, cu toti aceia care au taiat salarii si pensii, au inchis scoli si spitale si i-au lasat pe romani fara nici o speranta.
Cred, insa, ca oamenii nu mai pot fi pacaliti! Nici de cei care i-au batjocorit pana in 2012, nici de cei care i-au tradat acum, incalcandu-si principiile liberale de dragul de a fi populari! Vreau sa inchei, asa cum am inceput, tot cu un citat: "Nu exista tradare mai mare decat tradarea fata de tine insuti" (Shakespeare). Aviz amatorilor!