Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
"Momentul 25 mai 2014 este extrem de important pentru viitorul european al Romaniei. Am vizitat zeci de localitati si am intalnit, in aceste zile, mii de oameni, carora le-am spus ca cei 32 de viitori reprezentanti ai tarii noastre la Bruxelles trebuie sa fie oameni capabili, care vor reprezenta Romania cu demnitate si cu mandrie. Europarlamentarii sunt, de fapt, ambasadori ai Romaniei, iar noi, cei din Alianta PSD-UNPR-PC, am demonstrat ca putem reprezenta interesele tarii si ale cetatenilor romani, asa cum vom face si in viitorul mandat. Ne vom bate pentru drepturile lucratorilor romani si vom prezenta Romania asa cum este ea, luptandu-ne cu cei care ne denigreaza, fie ca acestia sunt din tara sau din afara ei", a declarat Corina Cretu.
"Cei 7 ani de cand Romania a devenit membra a Uniunii Europene au fost benefici pentru tara si au ajutat la dezvoltarea comunitatilor locale si a Romaniei in ansamblul sau. Aderarea la Uniunea Europeana a fost un moment extrem de important pentru noi, ca tara. Si am ajuns aici multumita social-democratilor europeni, care ne-au sustinut inca de la bun inceput", a mai spus europarlamentarul PSD.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
"Este extrem de important ca romanii sa se prezinte la urne pe data de 25 mai si sa voteze cu cei care pot reprezenta Romania cu demnitate si cu mandrie la Bruxelles", a declarat europarlamentarul PSD la finalul vizitelor sale.