Antena 3 informeaza: Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei"
Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
Gabriela Firea a declarat, ca "in afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai are ce respecta".
"In afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai am ce
respecta. De mine, ca senator, poate sa spuna orice, dar eu nu am fost suspendata de alegatorii mei. Dumnealui a fost suspendat in urma unui referendum legal, asta este mare diferenta", a spus senatorul PSD, marti, la Antena 3.
"Eu cred ca ar trebui sa primesc si un premiu. In doua zile, de la prompterista am ajuns
santajista. Trebuie sa recunosc ca am o cariera fulminanta si asta i se datoreaza lui Traian Basescu. Lasand gluma la o parte, o doamna din sfera lui Traian Basescu, doamna Narcisa Iorga, fosta sefa a biroului de presa al PDL, ca membru CNA ne articula cu tot felul de amenzi si sanctiuni. In 2008, am avut o emisiune cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, iar doamna Narcisa Iorga s-a simtit lezata in urma acelei emisiuni si a facut plangere la politie", a mai spus Gabriela Vranceanu Firea.
"Nu am stiut de acea plangere decat in momentul in care am devenit senator si am fost chemata la Inalta Curte, unde am depus si eu la randul meu o nota explicativa. La Inalta Curte nu s-a adeverit ceea ce a afirmat doamna Narcisa Iorga, fiindca daca s-ar fi adeverit primeam inchisoare cu executare sau cu suspendare. Mi s-a aplicat o amenda administrativa. Poate ca de fapt asta e ciuda presedintelui Basescu: ca nu sunt la Targsor sau nu am cazierul patat", a completat senatoarea.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca senatoarea PSD Gabriela Firea este "o santajista de profesie", recomandandu-i premierului Victor Ponta sa nu o numeasca purtator de cuvant in campania electorala pentru ca "poarta ghinion barbatilor".
El a spus ca Firea a lansat minciuna legata de faptul ca firma care a vandut terenul in Nana este inactiva si nu putea emite chitanta.
"Am sa-i transmit un mic mesaj si senatoarei santajiste Firea, aducandu-i aminte ca a fost condamnata la o amenda de 1.000 de lei pentru santaj impotriva unui membru CNA", a mai spus presedintele Traian Basescu.