Ilie Sarbu: Crin Antonescu da cu piciorul acolo unde i-au venit cele mai multe victorii in alegeri
Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca datorita PSD, Crin Antonescu se poate lauda cu cei mai multi primari, presedinti de Consilii Judetene si parlamentari pe care PNL i-a avut vreodata, iar atacurile la adresa social democratilor nu-i fac cinste si ii recomanda liderului PNL sa se apropie de PDL prin alte mijloace si nu prin cele actuale in care arunca cu noroi in fostii camarazi.
"Ii reamintesc lui Crin Antonescu ca fara USL, unde a beneficiat masiv de sprijinul PSD, acum PNL nu ar fi avut cei mai multi parlamentari, primari si presedinti de Consilii Judetene din istorie. Fara sprijinul PSD, domnul Antonescu nu ar fi avut Consilii Judetene unde sa mearga si sa se planga.
Atacul liderului PNL arata o totala lipsa de caracter si ingroparea definitiva ce a mai ramas din "revolutia bunului simt"a.
Sa nu uitam ca pentru proiectul politic comun USL, PSD a renuntat la orgolii si a acceptat paritatea, de sus pana jos, cu toate ca liberalii nu au depasit in realitate jumatate din scorul PSD. Mai mult, au fost multe locuri in tara, inclusiv la Buzau, in care militantii si liderii locali ai PSD s-au implicat total pentru candidatii PNL, iar ce a afirmat Antonescu este o jignire la adresa tuturor acestor persoane. Daca vrea sa se apropie de PDL, cred ca poate gasi alte metode mai inteligente, fara a jigni fostii parteneri de alianta", a declarat Ilie Sarbu.