Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Surse liberale au declarat anterior, agentiei MEDIAFAX, ca ceilalti ministri PNL isi vor depune in bloc demisiile din functie miercuri, inainte de sedinta de Guvern, acestia urmand sa soseasca pana la ora 11.15 la Palatul Victoria.
Sedinta de guvern este programata pentru ora 12.00.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca a discutat cu Mariana Campeanu si ca aceasta i-a comunicat ca va demisiona din postul de ministru, chiar daca se afla in concediu.
Ministrului Muncii, Mariana Campeanu, i-au fost recomandate cinci zile de concediu medical, in urma accidentului vascular suferit zilele trecute, aceasta fiind in repaus pana in 28 februarie, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al institutiei, Iolanda Staniloiu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ministrii PNL si-au anuntat, practic, demisiile politice, urmand ca pana miercuri, la ora 12:00, ministii, secretarii de stat si sefii de agentii apartinand formatiunii sa-si depuna demisiile scrise.
El a aratat ca demisia ministrilor liberali va fi prezentata impreuna cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului National Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, sefilor de agentii, sau a celor care ocupa pozitii asimilate cu secretarii de stat.
Liderii PNL au adoptat, marti seara, o rezolutie privind iesirea liberalilor de la guvernare.