RTV.NET: UPDATE 16.25 Congresul PSD a fost deschis de un discurs sustinut de premierul Victor Ponta, liderul partidului: "Este o onoare pentru mine in 2013 sa fiu liderul PSD si sa reprezint alaturi de dvs. aceasta idee de schimbare de care Romania, Europa si lumea au inca nevoie. E un moment de bilant pentru ultimii trei ani si un moment in care trebuie sa prezentam partenerilor nostri politici, sociali, europeni si internationali proiectul pe care PSD il are pentru viitorul Romaniei, acel proiect care sa faca din Romania o tara mai buna si din locuitorii Romaniei oameni mai prosperi si mai fericiti de a trai intr-o tara mai dreapta".
UPDATE 16.20 Congresul PSD a inceput cu intonarea imnului Romaniei, urmat de discursul actualului presedinte al PSD, Victor Ponta.
UPDATE 16.20: Crin Antonescu a spus ca a venit cu "ganduri bune" la reuniunea social-democratilor. "In general, trebuie sa punem lucrurile esentiale inaintea incidentelor si accidentelor si vom sti s-o facem", a precizat Crin Antonescu la sosirea sa la Sala Palatului.
UPDATE 15.50 Fostul premier Adrian Nastase a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului. La sosire, Nastase a marturisit ca are emotii si ca asteapta cu nerabdare sa-si revada colegii si prietenii din partid. Nastase a precizat ca nu va tine nici un discurs, insa vrea sa faca o "fotografie a raporturilor de forte" din partid.
La Congres au ajuns si fostii presedinti ai PSD, Mircea Geoana si Ion Iliescu, dar si presedintele PNL Crin Antonescu, presedintele UDMR, Kelemen Hunor.