UPDATE 20.06 Marian Vanghelie: M-am speriat, prea multe femei. Si colegii mi-au spus: "Mariane, du-te acolo!".

"Poate ati vazut colaborarea cu domnul presedinte Victor Ponta. Acum suntem intr-o reevaluare. Dansul ma reevalueaza pe mine si eu incerc sa-l reevaluez pe dansul. Domnul presedinte! Eu pot sa va spun un singur lucru la reevaluarea mea. Reevaluarea dumneavoastra o spuneti dvs. cand doriti. La momentul de astazi, Victore esti corect! Si imi doresc sa fie asa si imi doresc un singur lucru. Nu am nevoie sa ma pun bine cu nimeni, doar cu dvs. pentru ca dvs. sunteti PSD. Dvs. mi-ati dat incredere si cand m-am certat cu foarte multi lideri din acest partid, si m-am certat cu multi. (...) Nu stiu, sa spun ca sa mintim, ca vrajim, nu mai spun cuvantul ala al meu "mangleala" ca suna urat. Mi-a facut domnul presedinte Nastase. Dar nu e in regula cum suntem si cred ca ar trebui sa dam un mesaj coerent din partea presedintelui si din partea tuturor liderilor din acest partid si din partea tuturor membrilor ca incepem odata sa ne tinem de cuvant cu noi in primul rand ca sa putem sa fim credibili in fata populatiei".

UPDATE 20.00 Vicepresedintele PSD Robert Negoita a asemanat reuniunea social-democratilor cu congresele PCR, indemnand PSD sa invete din ceea ce au facut comunistii, apelul sau fiind primit cu aplauze de catre delegati.
Negoita a afirmat ca in debutul Congresului PSD, cand a fost intonat Imnul National, se uita in sala si si-a adus aminte de momentul in care urmarea la televizor congresele PCR.

UPDATE 19.40 Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a anuntat inscrierea in partid a jurnalistei Cristina Topescu.