Iancu: Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista

Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
"Am invatat urmatorul lucru in politica sa nu-ti faci planuri personale. In jungla exista reguli, in razboi exista reguli, in politica nu exista s...t decizia (de numire in ministerul Energiei n.r.), in orice situatie, ar fi apartinut premierului. El este cel care face alegerea. In acest caz el a facut-o. De ce a facut-o, eu sper sa o spuna direct public si sa stinga acest semn de intrebare. Nu am vorbit cu Ponta daca pot sa spun ce mi-a spus. Este preferinta premierului. Intotdeauna are niste ratiuni pentru echilibrul cabinetului", a declarat Iulian Iancu, la Realitatea TV.
Deputatul Iulian Iancu a fost eliminat, pe ultima suta de metri, de pe lista propunerilor de ministri in Guvernul Ponta II. In locul sau, la Ministerul Energiei a fost instalat social democratul Constantin Nita.