DeCeNews : Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare

Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase.
Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Vizita Baronesei Emma Nicholson la Penitenciarul Jilava, unde este incarcerat Adrian Nastase, reprezinta un lucru firesc pentru cei care l-au cunoscut si apreciat, a declarat duminica pentru Agerpres avocatul fostului premier Lucian Bolcas.
El a subliniat ca Adrian Nastase, fost premier si ministru de Externe, reprezinta o personalitate recunoscuta atat in planul relatiilor externe, dar si prin tinuta sa de universitar specialist in dreptul international.
"Personal, nu cunosc nimic direct in legatura cu vizita Baronesei Emma Nicholson, dar mi se pare un lucru absolut firesc ca cercuri europene si democratice sa se intereseze de situatia lui Adrian Nastase care a fost una dintre marile personalitati europene in perioada post-revolutionara. Este o personalitate atat pe planul relatiilor externe pe care le-a realizat in favoarea Romaniei, cat si prin tinuta sa de universitar specialist in dreptul international. Evident, o asemenea personalitate si desfasurarea procesului unei astfel de personalitati, maniera in care acesta este tinut in continuare in executarea unei pedepse demult executata impresioneaza oficialitatile europene care l-au cunoscut si l-au apreciat", a subliniat Lucian Bolcas.