WELCOME TO ROXANIA: TOTI DIN PD-L SUNT SLUGI BASISTE SANTAJABILE

Unii chiar iau in serios mascarada Basescu-PD-L, in realitate, o tiganie in famiglie, intre bulibasa si prezervativele lui. Uzate toate. Si toti din stabiliment au prestat. Nu-i nici o diferenta intre ei. Poate doar intre intensitatea scarbavniciei rezultate din zelul prestatiei.
Cel mai jegos s-a comportat chiar Blaga, dupa ce Basescu l-a batjocorit din toate pozitiile. Si-a sters pantofii pe el si totusi Blaga l-a slugarit gretos. De fapt, abia dupa ce si-a batut joc de el in mod public, Blaga s-a tarat la picioarele batjocoritorului, pupand urmele pasilor care l-au tavalit.
In vara, in campania pentru referendum, urla pe scena ca istericul pentru Basescu, urla toate mizeriile infame pe care Macovei, Cristian Preda si alte jeguri antinationale le proferasera la Bruxelles, asistati de basecuritate - servicii, corp diplomatic, agenti de presa, etc.
Acum se lauda ca nu Udrea, ci el i-a facut campanie la referendum, ca Udrea i-ar fi facut deservicii daca deschidea gura in public. De parca Blaga i-ar fi facut servicii! N-a contat absolut deloc campania basistilor, a fost egala cu zero, ba chiar daunatoare, ca dovada si indemnul final la neparticipare la referendum. PD-L nu-i putea face decat deservicii lui Basescu, dupa guvernarea catastrofala, pe care, de altfel, Basescu a comandat-o si slugile au executat. Nimeni nu-l mai putea intoarce de la groapa pe impostor, in afara birocratilor finantei mondiale, care au tot interesul sa distruga Romania prin intermediul unor jigodii antinationale.
Azi a iesit din baie si Frizerica Preda, repetand placa cu Blaga pe scena, nu Udrea. Tigania e ca el i-a tras-o Udrei si are tupeu cu Basescu. Gretos, derizoriu peisaj! A iesit si Cristian Preda, sa-si dea cu presupusul despre Constitutie, pe care tot PD-L ar trebui s-o modifice. Dupa ce ca a intrat taras in Parlament, iar fraierii de lideri USL au admis ca din comisia pentru revizuirea Constitutiei sa faca parte si doi pedelisti.
Blaga e la fel de prostituata a lui Basescu ca si Udrea. Ba chiar mai mult. Ca el e doar un santajabil - imediat il declara DNA, "Regina vamilor". Pe cand Udrea a prestat si a furat cot la cot cu Basescu, se au reciporc la mana, iar pariul il taie Codos.
Blaga daca nu era santajabil sau daca, santajabil fiind, avea curaj de barbat, n-ar mai fi prestat la referendum - destul a cautionat fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009 ca sa-l poata la randu-i santaja pe Basescu, numai ca nu putea s-o declare, fiindca s-ar fi incriminat si pe el - asa il si tine, de altfel, Basescu in sah. De prost ce e, ca s-a pretat la nelegiuiri pentru el.
Blaga daca avea o umbra de onoare si un strop de barbatie, in vara in loc sa urle isteric minciuni antinationale pentru Basescu, se delimita, dezavua delatiunea antinationala a lui Macovei si dupa ce Basescu pica direct la puscarie, PD chiar ar fi avut o sansa.
Acum Blaga, sustinut de de-alde Frizerica - ca restul fac pe ei de frica - declara penibil ca el "a salvat democratia". Frizerica a plusat, azi: "si statul de drept".
Deci, de ce-au "salvat" sa aiba parte: basecuritatea si statul de drepti.
Partea proasta e ca si-au batut joc de 7,4 milioane de cetateni, si se si lauda cu asta.
Pai sa nu-i calce Basescu in picioare?
Din partea mea, sa se sinucida ritual.