DeCeNews.ro: Becali catre Mitrea: Esti un dobitoc si un prost

Candidatul la alegerile parlamentare din partea PNL, Gigi Becali, i-a adresat luni, in direct la Rtv, cuvinte dure liderului PSD, Miron Mitrea, numindu-l "dobitoc si prost."
Social-democratul Miron Mitrea si liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, au dezbatut in studioul Rtv cazul deputatului PDL, Alin Trasculescu, acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de luare de mita. Europarlamentarul Gigi Becali a intervenit prin legatura directa, si, la scurt timp, a inceput o disputa verbala cu Miron Mitrea. Finantatorul Stelei a inceput sa-si strige, la propriu, nemultumirea fata de afirmatiile invitatilor. Fostul ministru al Transporturilor a simtit nevoia sa-l calmeze pe Becali, cerandu-i sa coboare tonul vocii. "Ai innebunit si tu bai Gigi. Ati innebunit cu totii," a intervenit social-democratul. Candidatul PNL la parlamentare nu a primit foarte bine apostrofarile lui Miron Mitrea, pe care l-a avertizat ca o sa-i "inchida gura." Apoi, finantatorul Stelei a dezvaluit ca fostul ministru al Transporturilor a cerut de la el suma de 30.000 de euro, pe care europarlamentarul i-a imprumutat "de mila."
Miron Mitrea l-a ironizat pe Gigi Becali, spunand ca il "dor timpanele" din cauza tipetelor finantatorului Stelei. Atunci europarlamentarul a izbucnit in injurii, adresandu-i fostului ministru al Transporturilor cuvinte precum "dobitoc" sau "prost."
Imediat dupa deznodamantul conflictului verbal dintre cei doi, Gigi Becali a intrerupt legatura telefonica directa.