DeCeNews : Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata

Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca."
Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania. Cand a venit randul sa vorbeasca despre Monica Macovei, finantatorul Stelei a erupt: "O baba cocosata. Cancerul societatii romanesti. A facut mult rau Romaniei cu paracelile ei in Europa. Are multe radacini in justitia romaneasca," a izbucnit miliardarul. "Nici n-are curaj sa stea fata-n fata cu mine pentru ca a participat la dosarele mele. Ma ocoleste in Parlamentul European. E tare nenorocita. S-a prezentat ca o manechina, dar ea e o baba cocosata care vine in PE cu hainele prafuite si necalcate," a continuat Gigi Becali.
Atacuri extrem de dure a lansat europarlamentarul si la adresa fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si la cea a istoricului Neagu Djuvara. "Nu vreau sa vad babaciunile de Iliescu si Djuvara. Nu mi-i arata pe mosii de Iliescu si Djuvara," le-a retezat Becali cuvantul moderatorilor emisiunii. Despre dl. Djuvara, unul dintre cei mai importanti istorici ai secolului XX, finantatorul Stelei a mai spus ca e "sclerozat," dar nu e vina lui, ci a batranetii.

Dan Diaconescu e uns cu alifii de Caracal si Oltchim

Dan Diaconescu, persoana cu care a impartit lumina reflectoarelor in ultima perioada, Gigi Becali a avut cuvinte de lauda, cu o singura exceptie. "Dan Diaconescu e uns cu toate alifiile: de Caracal, de Bucuresti si de Oltchim. Este destept, muncitor si baiat bun ,dar, e cel mai mare mincinos. Are toate calitatile dar una le distruge pe toate: e cel mai mare mincinos politician din Romania. Mereu ciocoi, ciocoi, ciocoi ... nu si-a dat si el seama c-or sa-l prinda astia," spune europarlamentarul.
Traian Basescu a trecut si el prin "filtrul Becali." Despre seful statului liderul PNG a spus ca "s-a imbatat cu putere." Adrian Nastase pe de alta parte, este vazut de miliardarul din Pipera ca un om puternic, dar care nu are "scoala vietii." Gigi Becali a spus cateva lucruri si despre co-presedinții USL, Victor Ponta si Crin Antonescu. Pe primul, candidatul la parlamentare de pe listele PNL il vede un om "intelept si cu stapanire de sine," iar despre cel din urma crede ca va deveni urmatorul presedinte al Romaniei, desi e cam "dragastos."
Cand a venit momentul sa vorbeasca despre propria persoana, Gigi Becali s-a descris, triumfator, intr-un singur cuvant: imparatul!