DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD

Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Președintele PSD, Victor Ponta, liderul organizatiei PSD Dolj, Ion Prioteasa, si primarul Sectorul 5, Marian Vanghelie au discutat, luni, la sediul central din Kiseleff despre colegiul in care va candida Mircea Geoana la parlamentare.
Dupa sedinta conducerii PSD, premierul Victor Ponta nu a dorit sa dezvaluie colegiul in care va candida fostul presedinte al partidului Mircea Geoana. Dupa ce a plecat la Guvern, Ponta s-a reintors la sediul central, unde a discutat cu Marian Vanghelie si Ion Prioteasa despre candidatura lui Mircea Geoana, scrie gandul.info.
La iesire, Marian Vanghelie s-a limitat sa declare ca "tot partidul il doreste" pe Mircea Geoana, existand o propunere ca acesta sa candideze intr-un colegiu de Senat din Sectorul 5. Colegiul rezervat lui Geoana era colegiul 10 pentru Senat, pe care l-a castigat in 2008 Catalin Voicu.
Liderii din Dolj au venit sa discute cu presedintele PSD, Victor Ponta, pentru a afla ce colegiu prefera acesta pentru Geoana. La finalul sedintei, "in proportie de 90%" s-a stabilit ca Geoana sa isi pastreze colegiul din Dabuleni, au declarat surse din PSD. Cu toate acestea, ultimul cuvant in dosarul candidatului Geoana il are actualul premier Victor Ponta.