CorectNews : America si razboiul coanei Macovei (Autor : Mircea Dogaru
PRESEDINTELE SCMD)

(Continuare)

Acesta este razboiul pe care il viseaza coana Macovei, un razboi la care Basescu poate sa-si trimita bourenii, turcestii si codrutele, daca tot i-a facut colonei, ca pe noi, proaspetii asistati social, sau "beneficiari" proveniti din sistem, nu ne prinde!
Lasand gluma la o parte, intelegem ca Joe Biden e ga-ga, dar nici cu Basescu nu ne e rusine! Se crede, probabil, pe vremea tineretii, cand se forma ca self made man, adunand 600.000 de dolari, numai din traficarea, pe piata romaneasca, a celebrelor "carpete" "Rapirea din serai" pe care avea monopol, achizitionandu-le en gros, cate 12 la pachet, de la un hassidic de origine romana, pripasit la Amsterdam si desfacandu-le, printre altii, prin intermediul unui dom Nelutu, actualmente pripasit si el prin Vest, si al altor baieti de port care, astazi, isi pun la dispozitia propagandei basiste muschii si repertoriul lor de amenintari si injuraturi.
Ca ultima dovada a alienarii lui Joe Biden, aducem trimiterea spre compromitere a doamnei Hillary Clinton la Ankara. Numai un alienat putea trimite o femeie sa-i repuna pe sine viziunile politice in doua state musulmane, Turcia si Siria. Pentru ca, stimati romani, afacerea Siria i-a apartinut lui Biden prin Sarkozy, care si-a trimis acolo, pe post de insurgenti, maghrebienii din Legiunea Straina. Dar Sarkozy, penultimul dinozaur european, a cazut, iar Turcia, Israelul, Siria si Libanul au hotarat sa-i dea o palma cu piciorul lui Biden, chemand in ajutor Flota rusa. Escadrele rusesti pazesc coastele Libanului si "insurgentii" nu mai pot primi ajutor.
Pacea si ratiunea se afla alaturi de Obama, de Putin, de Netanyahu si de Abu Mazen (Mahmoud Abbas). Toti acestia s-au pus de acord pentru coexistenta in relatii pasnice, de buna vecinatate, a doua state independente, Israel si Palestina, cel care isi asuma in teren, misiunea de arbitraj fiind Putin. Dovada consta in evenimentele ascunse cu grija publicului roman de presa basista - vizita, in numele pacii, de luna trecuta, a lui Putin in Israel si Palestina, soldata cu taierea, intr-un entuziasm de nedescris a panglicilor bulevardelor "Vladimir Putin" la Bethleem si Ramallah si dezvelirea, in aplauzele celor 1 milion de participanti evrei a monumentului "Armatei Rosii" la Netanya. Acordului i s-a alaturat si regale Abdullah al II-lea de la Amman. Si in aceasta lume care vrea pacea, riscand sa-si puna in cap si Israelul, nu numai Rusia, Turcia si tarile arabe, Joe Biden a trimis-o intr-o misiune imposibila pe Hillary Clinton. Noroc ca Pentagonul a trimis recent acolo un inspector, spre lamurirea doamnei Clinton, inspector care cunoaste, intamplator, extrem de bine si situatia din Romania si obiectivele SCMD. Este o replica la detasarea de catre Biden, din anturajul d-nei Clinton, pentru 12 ore, a trepadusului Philip Gordon. Trimiterea acestuia la Bucuresti a avut drept unic scop sa-i atraga atentia ultimului dinozaur bushist, Traian Basescu, sa-si mai puna fermoar la gura, ca amenintarile cu arestarea la adresa liderilor USL, a parlamentarilor care l-au suspendat prin vot, a primarilor care n-au boicotat referendumul (si pe care el i-ar fi numit, nu i-ar fi ales populatia), a politistilor, a tuturor celor care au fost la vot, nu da bine la ... democratie. Cu atat mai mult cu cat a tot invocat "cazul Nastase", aproape recunoscand astfel ca acesta a fost condamnat si arestat politic.
In concluzie, ne punem sperantele in victoria lui Obama in alegeri, in disparitia visului rau american pe nume Joe Biden, dar si a dinozaurului sau de la Bucuresti Traian Basescu, a carui intoarcere la Cotroceni, in dispretul majoritatii poporului roman, al Constitutiei si al vointei natiunii, ar insemna teroare stalinista, arbitrariu, dictatura si razboi, nu numai distrugere economica si mentinerea, la preturi neeuropene, a gazului rusesc. Speram insa ca acest lucru nu se va intampla, in pofida santajelor si amenintarilor basiste impotriva marionetelor de la CCR, DNA, Parchetul General, Procuratura Generala, etc., deoarece actuala echipa numita, dar care inca nu poate guverna, a USL-ului, are la dispozitie consilierea extrem de competenta a unuia dintre cele mai dotate creiere ale Pentagonului, generalul Wesley Clark!
Pentru pacea lumii, pentru democratie, Dumnezeu sa protejeze America, Dumnezeu sa salveze Romania! Jos Joe Biden! Jos Traian Basescu!