Blogul Roxanei Iordache: ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL
Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian?
Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice.
Nu le-a dat satisfactie psihopatilor sa vada poza arestarii. Nu i-a dat satisfactie lui Basescu sa-si faca mendrele politicianiste pe seama condamnarii lui. N-a plans, n-a plans niciodata in public, asa cum s-a smiorcait Basescu atunci cand i-a dictat interesul: de un egoism feroce. Dimpotriva. Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia. A pus demnitatea umana si orgoliul politic chiar mai presus de propria familie, pe care o adora. Si chiar mai presus de propria-i salvare crestineasca (pentru ca sinuciderea e un pacat). I-a dat planurile politice lui Basescu peste cap.
Si-asa imensa majoritate a oamenilor din Romania il detesta pe criminalul de la Cotroceni. La fel cum detesta si gasca lui penala. Acum, cu exceptia ultimilor lui suporteri, complici si fanatici de balamuc, toata lumea ii va uri. Mai ales ca deja au inceput cu abjectiile de la sectia agitati, vorbind de inscenare: ce-ar fi sa-si insceneze si Basescu un glont in gat? Asa, razant cu carotida.
Mai bine s-ar ruga sa nu fie atinse vasele vitale si glontul sa fie extras cu bine - de mana de aur a dr.Bradisteanu si sub supravegherea maestrului anestezist, pentru ca daca s-ar intampla o nenorocire cu Adrian Nastase, lumea i-ar linsa. Din instinct de conservare, pur si simplu. Fiindca daca nu demolam regimul Basescu, Romania va deveni ospiciu institutionalizat. Puterea criminalilor in libertate.
Romanii sunt pasivi, pana se monteaza. Atunci, nu-i mai opreste nimeni. Devin tsunami. S-a dovedit la alegeri. Va dati seama ce se intampla daca USL nu ajungea la guvernare inaintea alegerilor?
Victor Ponta a venit imediat la spital sa-l vada pe Adrian Nastase. Impreuna cu Daciana. Bravo lor! E vorba de solidaritate umana si de un semnal puternic adresat cetatenilor Romaniei, sa nu se teama, ca nu sunt lasati singuri la greu. De altfel, dupa Victor si Daciana, au venit multi prieteni, colegi din PSD si avocati ai lui Adrian Nastase.
Bravo, Antena 3, a fost din nou noaptea voastra, una de jurnalism adevarat! Aveti rateurile voastre, inevitabile, dar cand e nevoie, sunteti la datorie.
Crin, declaratie telefonica la Antena 3: Din noptile de 13-15 iunie 1990, eu n-am mai trait o noapte atat de cumplita. Sunt uimit de cat de intensa poate sa fie ura si stupiditatea unor oameni, il urasc canibalic. Sunt unii care la o televiziune dupa ce s-a impuscat Adrian Nastase jubilau. E o salbaticie si un fanatism foarte rau prevestitoare.
Ii urez lui Adrian Nastase multa sanatate! Si sa valorifice sansa de la Dumnezeu, noua nastere. In pragul aniversarii. Si tarie familiei!
P.S. Victor Ponta, declaratie de presa: Ma intreb daca d-l Basescu e fericit.

UPDATE. Am postat asta si pe blogul lui Adrian Nastase, amintindu-mi ca USL s-a constituit din vointa lui Crin si Victor, din ziua in care Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului:
Dragilor, va dati seama ce-a facut omul asta? L-a iubit Dumnezeu ca n-a murit si in acelasi timp, a reusit sa dea semnalul puternic. Ca Basescu nu ne poate invinge. Impreuna, suntem puternici. Va dati seama ce semnal a dat? Si-a spalat toate pacatele, a fost un act de noblete antica. Actul lui Nastase ne obliga. Sa scapam tara de regimul Basescu si sa traim normal in tara noastra eliberata. Multumesc, Adrian Nastase, pentru sacrificiu, un sacrificiu care putea fi fatal! Uneori, Dumnezeu iarta sinuciderea, eu asa cred. Eu cred ca pe Liviu Babes l-a iertat.