DeCeNews : Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita

Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi. Adrian Tutuianu, noul presedinte al Consiliului Judetean, a preluat conducerea organizatiei judetene.
Ion Stan a declarat ca motivele schimbarii sale din functie, pe care i le-a transmis Victor Ponta, sunt nejustificate si sustine ca nu va pleca din partid daca nu-i mai place presedintelui partidului de ochii sai.
"Am vazut, am fost demis. Motivele pe care Ponta mi le-a transmis azi sunt inventate, ca sa gaseasca un pretext ca sa ma schimbe. Le-am respins pe toate azi", a spus Stan, pentru Mediafax.
El a precizat ca nu va pleca din PSD. "Nu plec din PSD ca nu-i mai place lui Ponta de ochii mei. Aici am stat 20 de ani, aici raman. Ce am de spus voi spune in continuare, nu mai am nicio retinere, nu e o problema ca nu mai sunt presedinte", a spus Ion Stan.
De altfel, intrebat in conferinta de presa daca au existat schimbari de presedinti de organizatii operate de BPN, Victor Ponta a evitat sa faca declaratii in acest sens