DeCeNews: Antonescu ii raspunde lui Campeanu: Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara

Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL. Presedintele PNL il ataca si pe Dinu Patriciu, afirmand ca acesta trebuia demult dat afara din partid.
"Rau nu-mi face, poate sa-mi produca dezgust. E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru - Radu Campeanu, in 1992, era sa scoata din istorie acest partid", a acuzat Antonescu la Antena 3. Replica lui Antonescu vine dupa ce, Radu Campeanu a declarat vineri ca nu crede ca electoratul il va vota ca presedinte pe Crin Antonescu.
Co-presedintele USL a sustinut ca oameni ca Radu Campeanu "au stat deoparte", cand el se lupta cu regimul Basescu. "Din 2009, cu 2-3 oameni langa mine, nu mai mult, m-am batut cu domnul Basescu, cu propaganda domnului Basescu, cu oameni autentici de dreapta, care au dat tara pe mana PSD. Cu acest partid, am reusit o constructie politica in stare sa aiba ac de cojocul lui Basescu, sa faca din PD adunarea zdrobita de care ne face placere sa ne apucam, sa aiba rezultate fara precedent, in timp ce oameni ca domnul Campeanu au stat deoparte.(...) Am o parere foarte proasta despre acesti oameni, nu-mi fac rau mie, fac PNL. Singura mea parere de rau e ca nu sunt un om suficient de dur sa-i dau pe usa afara", a spus, iritat, Antonescu.
In ceea ce-l priveste pe Dinu Patriciu, liderul PNL a aratat ca omul de afaceri trebuia demult dat afara din partid.
"Domnul Patriciu trebuia dat afara din partid demult. Nu se poate sa ai nesimtirea sa-si balacaresti propriul partid si totusi a facut-o. Sunt un om care tin la libertatea de exprimare mai mult ca la orice altceva, e limpede ca unii folosesc libertatea de exprimare cum vor altii, cand le spun altii, dar nu pot sa interzic cuiva sa spuna ce vrea sau cand vrea", a declarat Antonescu.