DeCeNews : Vanghelie arata care este sansa lui Ponta

Sansa liderului USL Victor Ponta tine de faptul ca Romania trebuie reprezentata de oameni nepatati, a declarat marti seara, la incheierea campaniei sale electorale pentru un nou mandat de primar, vicepresedintele PSDMarian Vanghelie, laudand fermitatea cu care premierul i-a eliberat din functie pe sefii ISC si ANRE.
"Romania trebuie sa fie reprezentata de lideri puternici, de oameni politici puternici, de oameni curajosi, nepatati. Asta e sansa lui Victor Ponta. Daca Victor Ponta va face demersurile astea - si va spun un singur lucru: nu am fost fanul lui Victor Ponta si nu l-am sustinut, dar faptul ca in aceste zile a dat afara doi oameni (...) asta trebuie sa fie fermitatea cu care sa conduca Victor Ponta", a declarat Marian Vanghelie in discursul de inchidere a campaniei sale electorale pentru locale, sustinut la Sala Polivalenta in fata celor aproximativ 2.500 de participanti, citeaza Mediafax.
In discursul sau, Marian Vanghelie a precizat si la cine anume a facut referire: "E vorba de cel de la Inspectoratul de Stat in Constructii si celalalt, care a spus sa mai oprim un bec de la toaleta. E bine ca l-a dat afara. Nu-ti poti permite sa vorbeste cu populatia Romaniei asa si sa stai acolo pe un salariu de 10 mii de euro. Asta trebuie sa fie o atitudine de lideri puternici", a mai spus Vanghelie, referitor la decizile premierului Ponta de a-i demite pe Adrian Balaban-Grajdan, din cauza "comportamentului" sau, si pe Petru Lificiu, pentru "aroganta".
De asemenea, Marian Vanghelie a mai afirmat ca toate aceste declaratii le face acum, cand a ajuns la stadiul in care poate spune ce vrea, inclusiv in partid, datorita sustinerii electoraatului sau.
"Eu nu va spun povesti, sunt intr-un stadiu in care imi permit sa spun ce vreau, inclusiv la partid spun ce vreau, spun pentru ca am demnitate, nu-mi este frica, am curaj. Curajul dumneavoastra mi-l dati", a punctat Marian Vanghelie.