Antena3.ro : Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil

Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil.
"Dupa ce Emil Boc a castigat mandatul de presedinte al PDL divortand de celebra tripleta BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), acum tot Emil Boc spune ca acestia sunt "adevaratii pedelisti". Ceva e in neregula. Ori anul trecut Emil Boc s-a sprijinit (cu buna stiinta?) pe "pedelisti neadevarati", ori in clipa de fata fostul premier schimba macazul, pentru ca tripleta sa nu fie tentata sa il urmeze pe S. Frunzaverde. De fapt, ambele variante sunt un dezastru.
De ce? Pentru ca ele leaga destinul unui partid politic de trei nume, indiferent ca sunt privite ca referinte de urmat sau, dimpotriva, ca adversari buni de pus la zid. Ceilalti sunt membri de categoria a doua.
A fost penibil, e si acum penibil. Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
Mai mult, europarlamentarul PDL sustine ca nu poate sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, motivand ca democrat-liberalii nu vor sa invete din greseli.
"PDL Bucuresti a ales intre Silviu Prigoana si mine. Primul va fi candidat la Primaria Bucurestiului. Am luat nota de aceasta decizie, dar nu pot sustine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept conditie a propriei sale participari. 'Intre timp, a uitat' - veti spune. Asa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din razgandiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situatia politica actuala e dezastruoasa, fiindca pana ieri toate optiunile pareau sa fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus ca proiectul colaborarii electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea sa invete din greseli. S-ar putea sa invete doar din infrangeri", scrie Preda.
PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca PDL Bucuresti i-a propus sa candideze la Primaria Sectorului 4, dar ca a refuzat, cu atat mai mult cu cat nu poate fi "secundul lui Prigoana", si a exprimat disponibilitatea de a candida la Primaria Capitalei.