Blogul Roxanei Iordache: USL IA TOTUL. PD-L PIERDE SI SECTOARELE
Strategia etnobotanica se destrama vazand cu ochii.

Saptamana trecuta, Sebisor Lazaroiu isi povestea visele erectorale pentru Mediafax. Gandirea lui doritoare suna asa: putem castiga capitala cu sectoarele si sectoarele, cu Prigoana. Udrea are dreptate, tricota Lazaroiu, nu Cristian Preda. Gunoierul e singurul contracadidat cu sanse contra lui Oprescu. Nu in competitie directa, in care Oprescu are prima sansa. Ci in tandem cu primarii de sectoare. Pe care ii avem. Si pe care nu-i avem, ii racolam, de exemplu, pe Vanghelie, dupa precedentul Piedone. Vanghelie nu-l va sustine pe Oprescu, e ca si plecat din USL. Iar Chiliman nici el nu-i sigur ca-l va sustine pe Oprescu, deci il putem bate cu un candidat PD-L in tandem cu Prigoana.
Oprescu, USL. Chiliman, USL. Negoita, USL. . Piedone, USL. Vanghelie, USL. Si cum Oprescu sustine toti candidatii USL, iar invingatorul ia totul - ca fiecare pasare pre limba ei piere - 2 si 6 sunt tot ale noastre.
Basca 38 de primari din Caras. Pentru care Boc si Omul cu Broscoiul s-au deplasat la Resita doar ca sa fie siguri ca se mai fac de ras. Sorin Frunzaverde spune ca si ceilalti 4 pana la 42 pleaca, 3 la alt proiect Vorba lui Oltean: din interior sau din exterior.
Acum nu le ramane decat sa ia impreuna o priza consolatoare, Sebi, Uda, Ada, Felis si trupa lui Frankenstein. Noapte buna, copii!
Cand va treziti, frecati-va: Crin la Cotroceni. Guvernul USL-plus (inca nu spui cine! la juramant.
Deci, Udrea, leaga-l bine pe Poteras!
Cat despre Livache, nu-i decat o cale: sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta.
Iar nea ghinararu’ de la doi sa mai lase palmele tigancilor din sector, sa nu le mai striveasca tigari aprinse ca nu i-au ghicit viitorul! Il sperie degeaba pe reevaluat, si-asa ii tremura izmana. Pentru interesul national, normal.
In ce-l priveste: fluturas, nu mai ai aripioare! Pinalti ratat.
Vorba miorlaicei Turcan: decat asa, PD-L, mai bine stam frumos acasa la alegeri.

P.S. Asa ca, fufi de la A.E.P., Parvuta, fatuca cu EBA, daca incearca sa numere ca Borfeta - care cade pe tare -, mai bine recuza-se antipenal!
Chiar ca nu pot ei fura atat cat vor incasa. De la noi toti. Ca ne mananca palma de vot. Anticipat.
Ne distram si zilele urmatoare. In fiecare zi.
Apropo, Basescu mai are un pic din cele 5 minute.