B365.realitatea.net infoirmeaza : Sondaje: Daca pleaca din PSD, Vanghelie nu mai castiga mandatul de primar

Aflat intr-un cond de umbra in PSD, Marian Vanghelie ar putea demisiona pentru a se inscrie in UNPR. Insa, sondajele arata ca, daca pleaca din partid, edilul Sectorului 5 pierde mandatul de primar.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si-ar putea anunta la sfarsitul saptamanii demisia din PSD si trecerea la UNPR. Insa, aceasta demisie poate fi doar fictiva pentru ca Vanghelie nu va putea demisiona cu acte din randurile social-democratilor fiindca si-ar pierde mandatul de edil, potrivit legii, scrie Realitatea.net.
Surse social-democrate au declarat, pentru Realitatea.net, ca Vanghelie are o problema in sondaje. Daca va candida pe listele USL va castiga sigur un nou mandat de primar, dar daca va opta pentru alt partid, edilul trebuie sa isi ia gandul de la Primaria Sectorului 5.
Recent, iubita lui Vanghelie, Oana Mizil, a demisionat din PSD, iar acum vrea sa se inscrie in alt partid. Aceasta nu isi face griji insa si spune ca este curtata de toate partidele, inclusiv PDL, ca sa se inscrie pe lista candidaților lor.