B365.realitatea.net informeaza: Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. Marian Vanghelie va ramane la conducerea organizatiei ca presedinte executiv.
Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca presedintia PSD Bucuresti sa fie preluata, interimar, de vicepresedintele Ecaterina Andronescu. Fostul sef al organizatiei, Marian Vanghelie a fost numit presedinte executiv al PSD Bucuresti.
"Este o perioada in care trebuie sa ne pregatim pentru campania electorala, sa intarim echipa si sunt convinsa ca pentru fiecare sector in parte vom stabili o strategie foarte clara. trebui sa ducem organizatia catre castigarea alegerilor, in primul rand la Primaria Capitalei, sa il sprijinam pe Sorin Oprescu, si sa castigam si la sectoare", a spus Ecaterina Andronescu dupa numirea sa.
PSD Bucuresti a fost condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.
Conducerile unor filiale de sector au fost si ele inlocuite, coordonarea lor fiind preluata de vicepresedinti ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atributiile de secretar executiv al PSD Bucuresti.
In PSD Bucuresti nu s-au organizat alegeri interne dupa inlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizatiei.