Presedinta PSD Calarasi nu a respectat decizia aprobata in BPJ privind excluderea lui Mircea Geoana din partid, votand marti in cadrul Comitetului Executiv National contrariul.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. Saptamana trecuta, miercuri, 16 noiembrie, toti membrii din cadrul BPJ au votat, in unanimitate, pentru excluderea lui Mircea Geoana din partid. Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana! "La votul de marti Oana Mizil nu a exprimat punctul de vedere al organizatiei judetene. BPJ a mandatat-o cu unanimitate de voturi sa voteze pentru recomandarea facuta de CNAIM cu privire la excluderea lui Mircea Geoana. Marti, Oana a votat invers" a declarat, miercuri, intr-o conferinta, presedintele Ion Stefan. In asemenea conditii, Oana are toate sansele sa fie suspendata din functie. "Vom respecta prevederile Statutului. Astfel vom convoca BPJ saptamana viitoare. Vom pune in discutie atitudinea adoptata de presedinta partidului, urmand a convoca apoi Comitetul Executiv unde vom propune suspendarea din functie, pe timp de un an" a mai adaugat primvicepresedintele, Ion Stefan. In conformitate cu prevederile statutului excluderea Oanei Mizil din partid este atributul Biroului Permanent National al PSD.
Rugat sa comenteze cat de mare este dezamagirea provocata de modul de lucru al Oanei Mizil, pe o scala de la 1 la 10, Stefan a declarat, sec: "11".
Oana Mizil a evitat sa participe sambata la lucrarile Conferintei municipale, motivand ca pleaca la Viena, intrucat mama sa traverseaza momente dificile, din punct de vedere al sanatatii.