Cotidianul.ro informeaza : Pentru a-si apara patronul,
Dinescu sare la gatul lui Crin Antonescu
Propunerea lui Crin Antonescu ca Dinu Patriciu sa paraseasca partidul liberal l-a suparat pe Mircea Dinescu, angajatul lui Patriciu la revista Catavencii. Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central Mircea Dinescu spune ca liderul PNL traieste intr-o eroare.
"Daca prin atributiile statutare ar fi stat in puterea mea, ca presedinte, sa propun excluderea unui membru, m-as fi gandit foarte serios daca mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, dupa ceea ce face, cu toate organismele si persoanele inchiriate in acest scop, de la 'Catavencii' la Mircea Dinescu, ce face cu Partidul National Liberal si ce face pro-Basescu, mai trebuie sa fie membru. Nu sta in puterea mea si, ca atare, nu-mi pierd timpul", a izbucnit Crin Antonescu, vineri seara, la o emisiune de la Antena 3.
Declaratia lui Crin Antonescu l-a suparat foarte tare pe Mircea Dinescu care intr-un interviu publicat in Evenimentul Zilei spune ca e scarbit de Crin Antonescu. "Mi-e si scarba de Antonescu. M-am plictisit de subiectul asta. Crin asta traieste intr-o eroare. El crede ca totul i se trage de la Patriciu si nu este deloc adevarat. I se trage de la alianta asta cu Ponta si cu Voiculescu, in primul rand ", a spus Dinescu.