Liderii in comunicare s-au intalnit la Bruxelles! Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Invitat in nume personal ca specialist in comunicare si ca membru cu drepturi depline al Asociatiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD) de la inceputul anului 2010, Christian Ciocan a avut sansa sa se intalneasca la Bruxelle cu peste 600 de comunicatori internationali, reprezentanti ai celor mai puternice companii din Europa si din lume.
Summit-ul Comunicarii 2011 a reunit nume internationale importante printre care si Javier Moreno - El Pais ce a expus punctul sau de vedere in urma intalnirii cu Julian Assange in cadrul prezentarii: "FROM THE DEATH OF TELEX TO WIKILEAKS".
Christian Ciocan a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand companii.
Discutiile, speach-urile au fost la cele mai inalt nivel, rezumand, (pe pagina lui de facebook unde Christian Ciocan a transmis in timp real desfasurarea zilei de 1 iulie), el a concluzionat:
"European Communication Summit 2011 - Bruxelles
Sa va spun cum a fost?!
STRALUCITOR!
...Iar in loc de epilog:
In discutii noi am spus: "Impreuna!", "Oameni", "Multumim"! "