Mediafax informeaza: Cezar Preda: Paleologu sa-si ia cele doua porumbite si sa candideze la Primaria sectorului 2
"Spuneam eu, intr-un interviu la MEDIAFAX sau RFI, ca, dupa parerea mea, cel mai normal ar fi sa candideze la Primaria Capitalei cel mai bine clasat, am zis eu doamna Udrea. Am primit un raspuns foarte taios de la prietena si colega mea, ca nu accepta sfaturi decat de la cei care au invins in cariera lor politica. Nu stiu unde a castigat ea. Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa.
El i-a ironizat apoi pe Teodor Baconschi si pe Theodor Paleologu, spunand ca acesta din urma ar trebui sa isi ia "cele doua porumbite" si sa mearga cu ele in parcul Plumbuita, unde sa-i convinga pe oameni sa il voteze ca primar la sectorul 2 al Capitalei.
"Schimbandu-se conducerea partidului, plecand cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 si ceva la suta, ca Preda cu 49 la suta, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valorosi. De ce la sectorul 2 sa nu candideze impotriva lui Ontanu domnul Paleologu? Isi ia cele doua porumbite, se duce cu ele in parcul Plumbuita si acolo convinge pe toata lumea ca este cel mai bun si sigur va castiga cu peste 50 la suta. In sectorul 4, nici nu ma gandesc ca domnul Piedone sa aiba vreo sansa in fata lui Baconschi. Domnul prim-vicepresedinte (Teodor Baconschi -n.r.) se duce in parcul Carol, unde sunt lespezi ca in Hyde Park, unde poti tine discursuri politice, si sunt ferm convins ca il va zdrobi pe Piedone din primul tur. In sectorul 5, unde toata lumea asteapta omul moral, cu acel ghid de cariera, cred ca Monica Macovei il va bate pe Vanghelie cu 80 la suta, pentru ca Rahova si Ferentari asteapta un om nou cu cod etic si moral", a afirmat Preda.
Fostul vicepresedinte al PDL a spus ca actualii sefi ai partidului trebuie sa fie aruncati in bataliile electorale care vor urma, asa cum lui i-a cerut partidul sa faca, in trecut.
"Vom castiga cu peste 50 la suta in Bucuresti pentru ca am adus oameni noi, sunt convins ca acesti oameni vor fi trimisi in batalie ca sa aduca partidului ce n-am obtinut noi, Capitala si vreo 4-5 sectoare. Noi n-am intrat de dragoste mare in batalii, ci pentru ca partidul ne-a cerut-o si pentru ca ni s-a spus ca noi suntem oamenii care aducem voturi. Sa intre in batalii acesti oameni, noua conducere sa nu mai caute pe afara, sa castige ei Capitala cu toate sectoarele. Avem prim-vicepresedinti si vicepresedinti care sunt foarte asteptati de bucuresteni sa castige", a conchis Cezar Preda.