Mediasinfo .ro informeaza: De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive.
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala: o lansare de carte cu masa inclusa. Volumul lansat de Iliescu - "Dupa 20 de ani" - a avut o introducere semnata de Marian Vanghelie. Tot el a fost si sponsorul manifestarilor care au inclus mancare, cafea, apa si sucuri pentru cateva sute de persoane. "Bogdaproste", exclamau la sfarsit pensionarii, "sa traiasca si sa mai serbeze si la anul".
Ion Iliescu si-a sarbatorit pe 3 martie 2011 implinirea celor 81 de ani de viata alaturi de colegi de partid si simpatizanti la hotelul Phoenicia din Bucuresti. Marian Vanghelie, organizatorul sindrofiei a mobilizat peste 1000 de oameni din organizatia de Bucuresti. Nemultumita la inceput ca tratatia consta doar in apa, suc si cafea, multimea a rasuflat usurata. La final au sosit platorurile cu mancare - fripturi, ficatei, chiftele, carnaciori, frigarui si salate - in jurul carora s-au format imediat cozi. "Mancare este pentru toata lumea", i-au asigurat ospatarii. La sfarsit s-au trezit ca le lipsesc cutite si furculite. "Nu stim cate exact dar important e sa nu fie prea multe. Astia sunt oamenii", exclama unul dintre ospatari stangand resturile de pe mese.