Presedinta organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, spune ca cei de la PSD, care se "prezinta drept garantii statului de drept", apara de fapt "statul lui Ion Iliescu cu corupti si privilegii".
"PSD instiga la dezordine publica, intimideaza judecatorii si procurorii din Romania, cheama oamenii la urmarind destabilizarea politica, drama credibilitatea Romaniei in dosarul Schengen si al mentinerii Mecanismului de Cooperare si Verificare. Oare ce a dezlantuit aceasta furie oarba? Pentru ca evident situatia lui Constantin Nicolescu este doar un pretext nefericit", se intreaba deputatul PDL printr-un comunicat de presa.
Ea crede ca daca "ne uitam atent la cei care au fost pe treptele rascoalei impotriva justitiei, raspunsul este limpede pentru toti romanii", adica aparatorii lui Nicolescu au la randul lor probleme cu legea.
"Erau acolo: Victor Ponta, fost procuror care in calitate de coordonator al Biroului de combatere a spalarii banilor a facut pierdut dosarul Danei Nastase, Adrian Nastase cu deja celebrul dosar, Ecaterina Andronescu, unul dintre rectorii care isi pierd privilegiile, Marian Vanghelie, prietenul apropiat al lui Catalin Voicu, Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, implicati intr-un caz neelucidat cu minore.Acestia sunt cei care pretind ca apara legea in Romania si ni se prezinta drept garanti ai statului de drept. Ei sunt de fapt cei loviti puternic de reformele actuale", acuza Sulfina Barbu.
"Mica reforma in Justitie scurteaza periculos de mult termenele de judecata, reforma in educatie anuleaza privilegiile rectorilor universitari. Destramarea statului lui Iliescu este cel mai mare pericol pentru PSD. PSD apara in strada statul lui Iliescu cu corupti si privilegii, in niciun caz legea. De asta PSD este acum in strada sa se apere de reforma, in timp ce PNL a refuzat sa se implice pana la capat in acest joc murdar", mai opinează liderul PDL.