AGERPRES informeaza: PSD nu va participa la consultarile de la Cotroceni.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri la Galati, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu sunt interesati sa participe luni la consultarile sefului statului cu partidele parlamentare.
Ponta a lasat insa sa se inteleaga ca in cazul in care social-democratii ar fi chemati separat, sunt deschisi participarii la astfel de intalniri cu presedintele Traian Basescu. "Daca domnul Basescu are nevoie sa mareasca corul de aplaudaci si de tutari pe care ii cheama de obicei acolo cu Boc, cu Oprea, cu toti ceilalti, noi nu suntem interesati sa ne inscriem in corul tutarilor lui Traian Basescu. Daca vrea sa vorbeasca serios cu noi, asa cum a facut in alte dati, mai demult cand inca era presedintele Romaniei, ne poate chema separat, venim pregatiti si avem ce spune", a afirmat Victor Ponta.
In opinia lui Ponta, Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei. "Din pacate Traian Basescu, de destul timp, nu mai este presedintele Romaniei, este doar presedintele PDL-ului si cu presedintele PDL-ului nu participam la niciun fel de discutii", a mai spus Victor Ponta.
Presedintele PSD, Victor Ponta a participat, vineri, la Galati, la Liga Alesilor Locali, in cadrul careia s-a decis ca pana pe data de 1 iunie 2011 se vor stabili toti candidatii PSD pentru alegerile locale, in urma efectuarii de sondaje de opinie atat in interiorul partidului, cat si in randurile comunitatilor locale.