Elena Udrea a primit recent un premiu legat de gentile ei: "Pitiponceala politica pe banii nostri". Criza, criza, dar nu si pentru Elena Udrea, care cumuleaza functiile si salariile de ministru si deputat. Ea defileaza zilnic cu genti al caror pret depaseste salariile lunare cumulate de ministru si parlamentar (incasate simultan), total 118 milioane de lei vechi in mana.
Louis Vuitton si Coco Chanel sunt preferatii Elenei Udrea.
Nu este vorba despre cei doi mari creatori de moda, ci despre gentile create de cele doua firme. Ele sunt preferatele Elenei Udrea.
Sfindand criza, Elena Udrea poarta la brat, zi de zi, posete mai scumpe decat salariul lunar al unui simplu parlamentar, care este de 4.900 lei lunar (aproximativ 1.200 de euro). Si cel de ministru de 6.900 lei lunar (1.600 de euro), pentru ca doamna Udrea cumuleaza cele doua salarii. Salarii inca nediminuate cu 25%.
De la Vuitton, modelul care a dat-o pe spate pe Elena Udrea este geanta Alma MM, o poseta de mana, inspirata de modelele anilor ‘30. Si al carei pret este de aproximativ 1.300 euro, adica salariul de deputat pe o luna plus inca 100 de euro.
De la Chanel, ravagii face geanta Coco Chanel de culoare crem. O astfel de geanta costa in jur de 2.000 de euro. Adica mai mult cu 100 de euro decat salariul de ministru pe o luna.
Gentile Elenei Udrea au devenit simbolul proastei guvernari Basescu-Boc.