"Bordel cu tarfe politice" publica articolul "ARMATA DEZERTORILOR LUI OPREA ISI FACE PARTID", pe care il puteti citi in continuare.
'Fripturistii presedintelui Traian Basescu, adunati peste noapte in asa zisul "grup al independentilor" au hotarat sa isi faca partid si bineinteles sa il puna imediat in slujba PUTERII, primind pentru acest lucru ramasitele festinului pedelist. Noul partid ce se vrea unul de centru-stanga se va numi Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Denumirea initiala era "UNIUNEA PENTRU PROSPERITATE SI PROGRES". A cui prosperitate? Al cui progres? Sunt intrebari la care o sa aflam raspunsul imediat dupa legalizarea partidului si primirea argintilor de catre membrii fondatori.
Va propun un exercitiu de imagine al asa zisilor "independenti": accesati pe internet oricare dintre numele acestora si o sa vedeti atat traseismul politic care ii caracterizeaza, cat si scandalurile in care au fost, sau inca sunt implicati.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.

INCERCATI EXERCITIUL PROPUS

Deputati: Valeriu Steriu, Eugen Nicolicea, Marin Bobes, Ion Tabugan, Ion Burlacu, Gheorghe Zoicas, Dan Bordeianu, Cristina Elena Dobre, Gheorghe Coroama, Dan Pasat, Dan Mihai Marian, Vasile Soporan, Neculai Rebengiuc, Mircea Irimescu, Catalin Chereches, Ioan Munteanu, Gabriel Oprea.
Senatori: Liviu Campanu, Anghel Iordanescu, Ovidiu Marcutianu,Tiberiu Prodan, Cezar Magureanu, Cristian Diaconescu, Serban Mihailescu, Marian Sarbu, Gabriel Berca.
Toti o apa si un pamant, ciolanari sadea, pusi pe capatuiala si afaceri cu banii publici. Pentru inceput, Guvernul Boc-Poc deja a reusit sa-i momeasca cu posturi in deconcentratele din judete, dar si la nivel national, fiecare deputat independent primind 4 institutii in judetul in care a fost ales. Cele patru institutii urmeaza sa fie negociate cu puterea locala, dar stiind ca cea mai mica spaga pentru un post de director este de minimum 25.000 de euro, ciolanul de 100.000 de euro o sa-i faca fericiti pe asa zisii INDEPENDENTI. Un oscior pentru jigodii!'