PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. Ea are calitati fizice indiscutabile, are 34 de ani si este o femeie sexy.
Comentatorii sunt malitiosi: au anuntat ca PD-L a numit o fosta ospatarita, ulterior patroana a unui coafor, intr-un post important in Ministerul Muncii. Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii. Anca-Cristina este la concurenta cu Elena Udrea - in privinta fondurilor pe care le gestioneaza. C.V-ul Ancai este detaliat pe Inpolitics.

Sexi-barmanita de la Bistro Ateneu

Pedelista Anca-Cristina Zevedei a fost numita de Mihai Seitan, zilele trecute, director interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management aflata in parohia ministerului Muncii care gestioneaza fonduri europene pentru resurse in valoare de 4,2 miliarde de euro.
Despre Cristina Zevedei se stie ca are doar 34 de ani, detine o functie importanta in organizatia de femei a PD-L, este sexy, in ciuda unui accident grav care i-a mutilat in buna masura chipul, si este sotia unui afacerist potent si cu spate politic, apropiat al primarului sectorului 6, Cristian Poteras.
Anul trecut a candidat fara succes la un post de europarlamentar, dar, prin numirea de la AMPOSDRU s-a "scos" in mod mai mult decit onorabil. Acum patru ani, insa, biografia tinerei pedeliste a fost completata foarte interesant de catre presa, care a dezvaluit ca Zevedei a lucrat ca barmanita la Bistro Ateneu, langa Ateneul Roman, imbracata in uniforma de rigoare: camasa alba, fustita mini cu sortulet, cadrilata, rosu cu verde, dupa cum relata cotidianul Ziarul.