Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: "Asta lipseste in tara asta! Asta e calea fericirii pentru romani! Asta trebuie sa faca oamenii care raman fara serivicii! Sa ia niste droguri usoare! Le da domnisoara Elena Basescu. Atata ne mai lipseste in Romania! Legalizarea drogurilor. Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele!" Crin Antonescu a precizat apoi ca discursul sau a fost gresit inteles si interpretat de catre presa.
"Eu nu am vorbit astazi de pititele din politica romaneasca, am vorbit doar despre pipitele care ajung vedete si nu m-am referit la Elena Basescu sau la Elena Udrea ca fiind pipite. Eu nu m-am referit la Elena Basescu ca la o pipita, doar am atacat initiativele pe care Elena Basescu vrea sa le faca in Parlamentul European", a spus Crin Antonescu la Realitatea TV. Pentru a-i improspata probabil memoria lui Crin Antonescu, in Gardianul a fost publicata lista femeilor-vedete din politica damboviteana. Ele nu sunt pipite, desigur: Elena Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Iacob-Ridzi, Magda Bistriceanu, Mioara Mantale, Ana Birchall.
Mai nou, au aparut alte doua nume pe firmament: Monica Columbeanu si Magda Ciumac, prima facand parte din straff-ul electoral al candidatului la presedintie Nati Meir, iar cea de-a doua consiliind un europarlamentar PD-L, Dragos David.
Alte doua starlete care au renuntat la cariera politica inainte de a incepe: Oana Zavoranu si Alina Plugaru, prima urma sa fie pe lista PRM pentru europarlamentare, iar cea de-a doua voia sa se inscrie in PD-L pentru ca era indragostita de imaginea de om dur si cu zambetul de gheata afisat de Theodor Stolojan. Daca nu s-a gandit la aceste onorabile doamnne si domnisoare cand a spus ca Romania este o tara care face vedete din toate pipitele, atunci Crin Antonescu e dator sa precizeze la cine anume s-a referit.