Democrat-liberalii constanteni au timp pana pe 22 iulie sa-si definitiveze lista de candidati pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la sfarsitul lunii noiembrie. Deocamdata, doar 15 membri de partid si-au anuntat oficial intentia de a candida, dar lista este deschisa pana pe 22 iulie, a declarat ieri Ion Popescu, presedintele interimar al PD-L Constanta. Ulterior, pretendentii vor fi triati in urma unor analize individuale si a sondajelor de opinie, astfel incat multe nume din cele prezente vor disparea pentru a fi inlocuite cu altele.
Iata si cine sunt cei 15 democrat-liberali constanteni care doresc sa ajunga in Parlamentul Romaniei: Ion Popescu, Mircea Iustian, Laurentiu Mironescu, Ionel Manafu, Vasile Halici, Mihai Petre, Diane Vancea, Cristina Branzoi, Constantin Chirila, Nicolae Sandru, Mircea Banias, Vincentiu Petrescu, Ioan Toanchina, Gigi Chiru si Senol Zevri. Lista in sine nu vine cu surprize deosebite, cu exceptia ultimelor doua nume. Din considerente expuse pe larg in "Replica", prezenta lui Gigi Chiru in randul celor care cred ca merita demnitatea de parlamentar al Romaniei este de-a dreptul amuzanta, dar si confirmarea faptului ca am devenit tara in care totul este posibil, mai ales imposibilul.

Ciudatenii PDL

Socheaza insa numele ultimului, Senol Zevri, un antropoid cu probleme psihice grave, lasat in continuare sa umble liber printre oameni. Dementul care isi petrece timpul trimitand mesaje obscene catre reprezentantii presei, jignind in stanga si-n dreapta sau agresand pe cei cu privirea mai limpede ar putea candida eventual doar pentru postura de sef de salon la un institut neuropsihiatric, nicidecum pentru Parlament. In aceste conditii, daca un idiot ca Senol Zevri va ajunge vreodata macar candidat la Parlament, romanii au soarta pe care si-o merita.