Conducerea PD va participa la o reuniune politica alaturi de reprezentanti ai Partidului Popular European (PPE) din mai multe state, organizata luna aceasta intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei.
Reuniunea PPE-PD este programata in a doua jumatate a acestei luni, cel mai probabil intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei, locatia preferata fiind, se pare, Sinaia. La intalnirea de la munte vor participa toti membrii conducerii PD, inclusiv candidatii democratilor la alegerile pentru Parlamentul European, si vor fi abordate o serie de teme legate de strategia de campanie a candidatilor PD la alegerile pentru Parlamentul European.
Pana la aceasta reuniune, este de asteptat ca democratii sa-si stabileasca lista cu toti candidatii la alegerile europene, astfel incat liderii popularilor europeni sa-i cunoasca personal pe toti posibilii viitori parlamentari romani ai PPE.
PPE este direct interesat de alegerile din Romania pentru Parlamentul European fiindca ar putea castiga 10 europarlamentari din partea PD, la care se vor adauga alti 2 sau 3 provenind de la PLD. (A.M.)